PIK SLOW COOKED SELECTION JE LINIJA MESNIH IZDELKOV, KI SO TERMIČNO PREDPRIPRAVLJENI. Z NJIMI LAHKO HITRO UŽIVATE V JEDEH, KI SICER POTREBUJEJO URE IN URE PRIPRAVE NA NIZKIH TEMPERATURAH. VSE, KAR MORATE NAREDITI, JE SLEDITI ENOSTAVNIM NAVODILOM NA EMBALAŽI IN PULLED PORK (NATRGANA SVINJINA), PULLED BEEF (NATRGANA GOVEDINA), SPARE RIBS (SVINJSKA REBRCA) IN PORK KNUCKLE (SVINJSKA KRAČA) SE BODO V HIPU ZNAŠLI NA VAŠI MIZI. PIK VRBOVEC VAM ŽELI DOBER TEK!

PULLED BEEF / NATRGANA GOVEDINA

PRIPRAVLJENO V 30 MINUTAH – IN MOŽGANE NA PAŠO!

Obstaja veliko receptov za okusno goveje stegno, najhitrejši način pa boste našli v različici PIK Slow cooked selection. Spustite možgane na pašo, sočno in mehko natrgano govedino pa postrezite brez nepotrebnih ur priprave.

MESO, KI SE
TOPI V USTIH

ČAS PRIPRAVE
30 MINUT

GURMANSKI OKUS,
HITRA PRIPRAVA

IDEJE ZA POPOLNO NATRGANO GOVEDINO

PULLED PORK / NATRGANA SVINJINA

PRIPRAVLJENO V 30 MINUTAH - NE, NI SE NAM UTRGALO!

Natrgana svinjina je klasična slow cooked jed v ameriškem stilu. Najpogosteje je narejena iz svinjskih pleč. Pulled pork idealno postrežemo v žemljici ali tortilji. Lahko ga jemo tudi s klasično prilogo kot je coleslaw zeljna solata. Po pripravi lahko meso natrgamo s prsti ali kuhinjskim priborom, najbolj okusno pa je v kombinaciji z BBQ omako.

MEHKO MESO,
KI SE TRGA S PRSTI

ČAS PRIPRAVE
30 MIN

VRHUNSKI OKUS,
KOT IZ RESTAVRACIJE

IDEJE ZA POPOLNO NATRGANO SVINJINO

SPARE RIBS / REBRCA

PRIPRAVLJENO V 30 MINUTAH - SVINJSKO DOBRO!

Rebrca so odlična za peko na žaru ali v pečici. Spare ribs je kos mesa, ki zahteva daljšo termično obdelavo, z načinom predpriprave pa lahko v sočna rebrca zagrizete v le delčku tega časa. Ne glede na to, ali uporabljate nož, vilice ali jeste z rokami, ali imate omako na krožniku ali pa na obleki – važno je, da uživate v polnem okusu teh rebrc.

MESO, KI JE
LOČENO OD KOSTI

ČAS PRIPRAVE
30 MIN

PREFINJEN OKUS ZA
PRAVE GURMANE

SPARE RIBS / REBRCA

PRIPRAVLJENO V 30 MINUTAH - SVINJSKO DOBRO!

Rebrca so odlična za peko na žaru ali v pečici. Spare ribs je kos mesa, ki zahteva daljšo termično obdelavo, z načinom predpriprave pa lahko v sočna rebrca zagrizete v le delčku tega časa. Ne glede na to, ali uporabljate nož, vilice ali jeste z rokami, ali imate omako na krožniku ali pa na obleki – važno je, da uživate v polnem okusu teh rebrc.

MESO, KI JE
LOČENO OD KOSTI

ČAS PRIPRAVE
30 MIN

PREFINJEN OKUS ZA
PRAVE GURMANE

IDEJE ZA POPOLNA REBRCA

PORK KNUCKLE / KRAČA

PRIPRAVLJENO V 45 MINUTAH - HITREJE NE GRE!

Svinjska krača je tradicionalna jed znana po dolgi in zapleteni pripravi. Na srečo pa s kračo iz linije PIK Slow cooked preskočimo vse nepotrebne ure kuhanja in se lahko usedemo naravnost za mizo. Mehko meso in hrustljava skorjica, ki ju že obožujete, na način, nad katerim boste navdušeni.

HRUSTLJAVO
ZAPEČENA SKORJICA

ČAS PRIPRAVE
45 MIN

NEPOZABEN OKUS
TRADICIJE

IDEJE ZA POPOLNO KRAČO

AVTORSKE PRAVICE © PIK VRBOVEC. VSE PRAVICE PRIDRŽANE.